You are here: Home Attraction Trainings

Attraction Trainings

Pickup Master Attraction Training

Denumit astfel deoarece te impinge catre un game natural in care stapanesti profund jocul seductiei. Vrei sa avansezi in relatiile tale cu femeile si sa intelegi exact ce se intampla?

Citeşte mai mult

   

Pickup Artist Attraction Training

Esti pregatit?
Esti deja curios sa afli despre ce este vorba? Despre tine, despre femei frumoase si schimbarile pe care e cazul sa le faci, despre modul uimitor in care viata ta e pe cale sa se schimbe!

Citeşte mai mult

   
femei_pe_plaja

Summer Attraction Training - Litoral 2010

A sosit vara, perioada in care toata lumea iese din rutina zilnica si incepe sa se bucure de vremea frumoasa si de distractie. A sosit momentul sa iesi si tu din rutina si monotonie.

Imagineaza-te stand pe malul marii, la o terasa, sunetul linistit al valurilor, soarele care iti incalzeste pielea, acel sentiment de libertate, de relaxare.. Iar dintr-o data observi cum la masa alaturata se aseaza un grup de femei foarte frumoase. Ti-au atras atentia si nu te poti abtine sa nu le privesti.

Citeşte mai mult

   

Coaching 1 la 1

Coaching-ul: Sansa de a-ti dezvolta abilitatile cu femeile!

Vei avea coach-ul tau personal. Evolutia ta va fi, astfel, mult mai rapida. Toata atentia va fi concentrata pe tine. Vei reusi, intr-o perioada scurta de timp, sa-ti creezi noi abilitati de interactiune si o identitate proaspata si atractiva. Vei interactiona cu femeile din ce in ce mai placut si mai interesant.

Citeşte mai mult

   

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.
web design timisoara