You are here: Home Echipa Directoru

Directoru

Email Imprimare

Directoru

Specialist in vanzari si marketing online, cu o experienta de peste 5 ani, a dezvoltat si este implicat in mai multe proiecte care au la baza interactiunea, comunicarea si comportamentul utilizatorilor in cadrul comunitatilor online.

Este practicant avizat de Programare Neuro Lingvistica si, fiind in acelasi timp fascinat de psihologia umana, s-a implicat in ultimii ani in studierea si intelegerea principiilor care stau la baza atractiei si a interactiunii dintre barbati si femei.


“Povestea mea incepe cu multi ani in urma, cand am inceput un proces serios de dezvoltarea personala in diferite arii ale vietii mele, incluzand: afaceri, marketing, vanzari, interactiuni sociale.

Datorita succesului pe care l-am avut in multe alte aspect personale, am gasit ca zona de atractie si seductie ar fi ceva provocator pentru mine si, in acelasi timp, nou.

Atunci, interactiunile mele cu femeile nu reprezentau un punct forte. O buna perioada de timp neglijeasem viata sentimentala, nu interactionam decat cu fetele din cercul meu social si asta destul de rar. Desi eram un tip prezentabil, desi aveam realizari notabile pe plan material si ma bucuram de respect, uneori invidie din partea prietenilor sau a cunostintelor apropiate, succesul meu cu femeile intarzia sa apara.

Nu mi-a luat mult timp sa inteleg ca nu aveam acele “skill-uri” necesare pentru a fi atragator in mod natural, astfel ca, asa cum facusem si in alte zone ale vietii mele, am inceput sa studiez si aprofundez diferite tehnici care urmau sa ma ajute sa atrag in mod constant femeile in viata mea.

Asa am ajuns sa descopar foarte repede prima comunitate de seductie din Romania. Era primul site romanesc care prezenta membrilor sai, prin intermediul unui newsletter, asa numitele “scrisori ale seductiei”. Eram fascinant, entuziast, memorasem fiecare “replica de agatat” pe care o descoperisem in timp ce citeam tehnici despre cum sa devin “arogant si cu umor” sau cum pot fi “baiat de treaba”, dar in acelasi timp atragator sexual pentru femei.

Am inceput sa pun in practica ceea ce invatasem despre cum sa cuceresti femeile. Si, spre surprinderea mea, treaba asta cu seductia functiona! Ma puteam lauda cu “primele cuceriri”. O perioada, am citit si am aplicat tot ce gaseam interesant in domeniul asta.

Nu peste mult timp, m-am trezit implicat intr-o relatie serioasa si pe termen lung (LTR). Eram fericit. Si aveam motive - tipa care era langa mine si cu care aveam sa-mi petrec o lunga perioada de timp reprezenta o cucerire de succes prin tehnicile pe care le dobandisem. Mult mai tarziu, am inteles cu adevarat de ce am avut succes in acel moment.

A urmat o “pauza” de peste doi ani in care aproape ca am si uitat ceea ce invatasem despre seductia femeilor.

Dupa ce relatia s-a terminat (toate au un sfarsit :) ), mi-am dat seama ca sunt tot in punctul “zero” al interactiunilor mele cu femeile. In perioada asta, reusisem sa ma dezvolt si mai mult pe plan profesional, dar cumva stagnasem in a-mi dezvolta acele abilitatile de “cuceritor”.

Asa ca am hotarat - de data asta nu trebuia sa mai ma arunc intr-o relatie pe termen lung pana nu aveam sa inteleg cum ma pot transforma in acel barbat atragator care poate avea constant succes in relatiile cu femeile.

Asa am descoperit tehnicile de “seductie rapida” ale lui Ross Jeffries (parintele seductiei), destul de greu de inteles de un incepator. Nu dupa mult timp aveam sa descoper comunitatea internationala de seductie. Am aflat despre stilul indirect de a aborda femeile, despre cum sa tachinezi tipele pentru a creea atractie, despre cum sa iti demonstrezi valoarea, ce inseamna escaladare fizica (KINO).

Am aflat despre Style (Neill Strauss) – cel mai respectat Pickup Artist international – si depre cartea sa “The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists”.

A urmat Mystery (Erik von Markovik) – cel mai bun Pickup Artist al lumii, cel care a reinventat seductia si a pus la punct metoda Mystery Method care te invata, pas cu pas, ce trebuie sa faci din momentul in care intalnesti femeia pana in punctul in care ajungi cu ea in dormitor.

Apoi David DeAngelo (dating expert) – cel de la care am inteles de ce “atractia nu este o alegere”, urmat de Savoy, Tyler Durden, Mehow, Hypnotica, Matador etc.

Am citit zeci de materiale, foarte multe carti, am vazut seminarii intregi pe tema interactiunilor dintre barbati si femei; practic, am studiat cam tot ce publicasera cei mai buni Pickup Artisti internationali.

Ziua citeam, imi luam notite, iar seara, de 3-4 ori pe saptamana, mergeam in club si testam “in-field” fiecare tehnica, metoda sau rutina. Asa am ajuns sa cunosc multe persoane extraordinare, am intalnit si alti “practicanti” ai acestui joc, mi-am facut prieteni noi, mi-am largit cercul social.

Iar in legatura cu femeile, de data asta existau motive serioase sa cred ca succesul meu nu mai avea deaface cu “norocul incepatorului”.

Acum, dupa sute de ore de studiu si practica, am ajuns la un nivel al intelegerii care imi da voie imediat sa-mi calibrez comportamentul in functie de fiecare interactiune sociala, astfel incat sa-mi pot permite “libertatea unei relatii” cu femeia care se incadreaza perfect in standardele mele."

Directoru

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.
web design timisoara