You are here: Home Echipa Sniper

Sniper

Email Imprimare

Sniper (Tibi)

Cu pregatire solida in domeniul psihologiei, al managementului schimbarii, atat la nivel personal, cat si organizational, cu o experienta de 12 ani in comunicare, consultanta si consiliere, la ora actuala activeaza mai ales ca trainer si coach pe mai multe arii de dezvoltare personala si profesionala. Ca si antreprenor si leader, are si e implicat in mai multe afaceri - companii, precum si in proiecte de anvergura interdisciplinara sau guvernamentala.

Atractia spre acest domeniu - Pick Up, atractie, relatii de cuplu, relatii interpersonale si intrapersonale (inner game).

''In 1998 a fost prima mea experienta legata de folosirea unei tehnici pentru a cuceri o femeie - una care, da, era si este foarte frumoasa si cumva inabordabila. Cercul social in care isi petrecea timpul era unul super ''high class'' si presupunea o abordare care sa fie diferita, cu impact (power frame). Asta a fost inceputul - si a fost un succes senzational, o experienta care probabil m-a marcat mult si mi-a dat si mai multa incredere in mine si in faptul ca se poate, ca am ceva de oferit ca si persoana si ca e important cum folosesti cuvintele si limbajul nonverbal. Tehnica la care ma refer era din repertoriul lui Ross Jeffries, eram deja in training in mai multe abordari - hipnoza ericksoniana si terapie comportamentala - asa ca mi-a fost usor sa inteleg si sa aplic. Totul a decurs rapid - cumva, uluitor de simplu; a doua zi, totul era asigurat - nu imi place acel termen ''era a mea'', ci as spune "era cu mine". Si consider ca, din acea experienta, atat eu cat si ea am castigat enorm - o relatie speciala cu noi ca si protagonisti.

Cu timpul, am folosit sporadic tehnicile - cand aveam nevoie; in rest, am avut foarte multa activitate, proiecte, firme si m-am specializat mult pe dezvoltare personala/inner game in diferite arii ale vietii. Au fost si alte relatii de-a lungul timpului care mi-au intarit convingerea ca exista o arta pentru comunicare si relatii profunde.

Am dezvoltat proiecte specifice domeniului relatiilor, stiu cum functioneaza si ca, desi se pare ca majoritatea barbatilor gandesc ''ar trebui sa stiu cum sa ma port cu o femeie'', foarte putini stiu in mod real. Totusi, in ultimul timp, barbatii sesizeaza si studiaza dezvoltarea unor abilitati care nu au fost predate in nicio scoala, abilitati insuficient exersate, fata de femei, care au un spirit al interactiunii mult mai dezvoltat/exersat.

Am folosit foarte multe tehnici in coaching 1 la 1 si in consilierea de cuplu si, de aproximativ 2 ani, am hotarat sa fac ceva specific, ceva profesionist.

Astfel, am discutat cu diferiti oameni interesati de domeniu, acum aproximativ un an, dar am intalnit ezitari. Eu sunt un om al actiunii si nu imi plac taraganarile si astfel am hotarat ca, asa cum se spune si in Pickup, hai '' Infield''. Pana la urma, am gasit prietenii care au fost hotarati sa actioneze, sa treaca la un nou nivel si sa predea - sa ii pregateasca si pe altii.

Pot spune acum ca noi, Social Skills, facem ceva care depaseste limbajul vulgar si atitudinea cateodata misogina care se regaseste in domeniu si stiu ca sunt multi barbati care nu au facut ceva, nu au imbratisat un training de acest gen doar pentru ca li se parea ca nu e in concordanta cu valorile lor. Ei bine, noi vrem sa transmitem valoare, sa transmitem o atitudine a barbatilor puternici care gestioneaza, aleg, privesc viata dintr-un punct de putere si profunzime, poate asemanator cu eroii din vechime.

Pana acum 2 ani, nu am aprofundat si nu mi-am dat seama cat de mult s-a dezvoltat domeniul. Ulterior, m-am bucurat de documentarea solida si de abordarile cu adevarat mature, de tehnici si adevarate noi scoli de pickup: Mystery, Style etc.

Desi acest training/domeniu este asociat cu seductia - un termen cu conotatii nu prea fericite, am hotarat sa imi asum riscul si sa particip cu toata experienta acumulata in aria de dezvoltare personala/inner game si sa fac acel training care va revolutiona, local, national, orice s-a facut pana acum.

Din '98 si pana acum am lansat multe proiecte si domenii de pionierat. Acum stiu: cand ma implic intr-un proiect, acel proiect e unul de succes. Si sunt foarte sigur si congruent cu acesta - Pickup Master Attraction.

Astfel, invit pe oricine este interesat sa vina alaturi de noi in aceasta aventura a dezvoltarii pe multiple planuri!"

Sniper

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.
web design timisoara