You are here: Home LifeStyle Stii cum sa atragi femeile?

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Stii cum sa atragi femeile?

Email Imprimare

Daca stii cum sa atragi femeile, nu este necesar sa le urmaresti pentru ca vor veni ele la tine. Cand tu esti urmaritul, e mult mai usor sa fii relaxat si sa te distrezi in loc sa te concentrezi la ce trebuie sa faci in continuare.

Deci ce atrage oamenii? Si in special femeile?
Lucrurile care sunt iesite din tipare. Daca te vei amesteca cu restul lumii nimeni nu te va remarca pe strada sau in orice alta locatie. Cum se amesteca oamenii? Facand ceea ce fac toti ceilalti. Asta aduce rezultate catastrofale cand vine vorba de a cuceri o femeie. E greesit sa nu te diferentiezi cu nimic de ceilalti si spune multe despre personalitatea ta. Arata ca iti este frica sa incerci lucruri noi si ca nu vrei atentie. Pentru a te face remarcat nu este nevoie sa te imbraci in culori tipatoare, ci doar sa porti un obiect deosebit. Iata cateva repere pentru a-ti alege accesorii care sa atraga femei fara sa te faca sa arati ca un papagal.

Primul pas consta in a fi mai atractiv.
Gandeste-te in ce fel de cerc social vei intra. Daca te duci intr-un club, atunci poti sa te imbraci si accesorizezi cat mai “diferit”, ca sa nu zic ciudat. Dar, daca mergi la o bibilioteca, e mai indicat sa alegi un singur accesoriu care sa intrige.

Pentru cluburi, tine minte ca vrei sa fii cat mai diferit cu putinta. Daca toti din jur sunt imbracati cu haine scumpe, atunci ceva ieftin va atrage atentia. Vei fi automat clasificat drept un tip caruia nu ii pasa si care poate fi foarte atractiv oricum.

Daca esti intr-un loc unde oamenii sunt prost imbracati, atunci aranjeaza-te putin si vei fi singurul tip “cu clasa” din acel loc.

De multe ori hainele pot face diferenta, dar oricum accesoriile pot sa iti imbunatateasca “jocul”. Ceva unic care te reprezinta este ideal. Sa zicem ca iti plac bicicletele - atunci, un colier cu o bicicleta sau lant de bicicleta e perfect. Apoi, intr-un grup, oamenii vor observa si vor face comentarii vizavi de accesoriul tau.

Cu cat accesoriul tau este mai iesit din limitele normalului, cu atat mai multa atentie va atrage. Oricum trebuie sa poti continua conversatia si sa fii congruent cu personalitatea reflectata de accesoriu.

Dupa ce inveti cum sa atragi felete, va trebuie sa inveti cum sa le pastrezi.

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara