You are here: Home LifeStyle Nu ai gasit raspunsul cautat?

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Nu ai gasit raspunsul cautat?

Email Imprimare

nu_ai_gasit

Cand barbatii incearca sa faca o lista cu ce cred ei ca atrage o femeie, de obicei spun ca banii, puterea si aspectul fizic. Aceste lucruri ajuta, dar va voi arata ca exista multe altele care sunt mai eficiente in a crea atractie. Acelasi lucru li se aplica si barbatilor care sunt atrasi de un zambet, un limbaj al corpului bun (postura) si semnele genelor sanatoase (genetica).

In general, femeile sunt mai atente si cauta mai mult o personalitate puternica decat o infatisare placuta. Si asta e bine pentru majoritatea barbatilor pentru ca, sa fim realisti, suntem cam grosolani, duri si neatenti la infatisarea noastra. Dar aspectul asta da bine pentru ca reflecta forta si incredere. Arata ca iti pasa de lucruri mai importante decat felul in care arati. Deci sa pari asa aspru e ok. Orice numai sa nu arati ca un fraier.

Ce vrea o femeie de la un barbat, conform studiului de pe laddertheory.com
(viziteaza site-ul pentru argumentatia detaliata a graficelor de mai jos)

attract womanchart2

Un limbaj al corpului atractiv
In urma unor studii, s-a constatat ca peste 90% din comunicare este nonverbala, ea realizandu-se prin intermediul limbajului corpului. De aceea, este importanta postura corpului in procesul atractiei. Cum obtinem un limbaj al corpului bun? Poti sa il simulezi pentru un timp. Trebuie sa mergi drept. Nu chiar asa de drept, nu vrei sa arati ca un bat. Trage umerii in spate, ca si cum te-ar sufla un vant de 90 km/h. Capul sus, privirea in fata. Capul sus! Secretul unui limbaj al corpului atractiv este sa fi relaxat si cu o postura potrivita.

Nu mai falsa trasaturi atractive!
Ti se pare dificil? Pai si este, dar nu ar trebui sa fie! Motivul pentru care este dificil e faptul ca te prefaci. Si care este solutia? Nu te mai preface! Corpurile noastre pot sa ia aceasta pozitie la un anumit tonus muscular, fara efort. Ridica greutati la piept timp de o ora, lucreaza-ti umerii si fa 20 de min de abdomene. Corpul tau va lua in mod natural o postura atragatoare. Oamenii nu au fost programati sa isi calculeze tot timpul pozitia corpului si nici nu trebuie sa o faca. Fa exercitii fizice o data pe zi si problema se va rezolva singura.

Alt aspect care atrage o femeie este statutul social.
Cat de important este el pentru societate, prieteni, familie si populatie umana in general! Nu e o surpriza ca cineva care denota valoare va fi atractiv pentru ceilalti. Asta este o definitie general valabila! Dar cum definim valoarea? Depinde de la individ la individ. Pentru unele femei, e un barbat puternic care ii surclaseaza pe ceilalti. Altele prefera pe cineva care e iubit de toti prietenii lui. Unele, de fapt, foarte multe femei sunt atrase de vedetele rock pentru ca sunt vazuti valorosi de multe alte femei cu care intra in competitie si se creeaza acel factor de gelozie.

Conceptul de valoare este foarte relativ.
Intr-un trib nomad, un individ mai valoros va fi automat mai dorit. In cultura noastra moderna, directorul sau seful nostru este perceput ca fiind valoros. De exemplu, presedintii sunt vazuti ca fiind oameni valorosi. Marea problema a majoritatii barbatilor este ca incearca sa mimeze valoarea. Ei incearca sa impresioneze femeile spunandu-le ca au valoare, "asta e masina mea", "am facut asta si asta" etc., lucru care este foarte gresit. Incercand sa le demonstrezi valoarea ca un disperat nu faci decat sa ti-o scazi.

Pentru a-ti creste valoarea si in consecinta pentru a atrage femeile trebuie sa o faci natural.
Realizeaza ceva! Fii ocupat cu viata ta. Fixeaza-ti scopuri si atinge-le. Cand privesti in urma la viata ta, gandeste-te daca tu ai iesi cu tine. Daca esti mandru de tine, atunci ai si valoare. Barbatii care au valoare nu trebuie sa spuna altora acest lucru, o arata. A fi valoros poate insemna de la a lua cele mai mari note (femeilor le plac tipii inteligenti) pana la a avea cel mai frumos aranjament floral in balcon. Am dat aici niste exemple arbitrare dar, daca esti pasionat de gradinarit si iti vei petrece timpul liber aranjandu-ti gradina, la sfarsitul zilei vei straluci de mandrie si incredere. Asta te face valoros pentru tine.
Si, simtindu-te astfel, ii vei influenta si pe cei din jurul tau sa te considere asa.

De asemenea, femeile raspund la energie, veselie si onestitate.
Energia este contagioasa si atrage interesul. Daca esti un om vesel de felul tau si esti dispus sa imparti asta cu ea vei deveni atractiv. Oamenii vor sa fie acolo unde e si actiunea, vor sa isi traiasca viata din plin. Asta poate sa insemne spontaneitate intr-o noapte si pasiune in noaptea urmatoare. Daca esti acolo unde lumea se simte bine, toti vor vrea sa ti se alature.

Daca esti amuzant, atunci esti cu un pas mai aproape in a putea atrage orice fel de femeie.
Cui nu-i place sa rada? Rasul se trage din a nu lua lucrurile prea in serios, din tachinare, din a spune lucruri nesimtite sau din a exagera. E interesant sa fi amuzant, e putin ciudat pentru ele, le creste pulsul si le ascute simturile. Asa ca citeste niste bancuri, uita-te la niste video-uri funny si exerseaza.

Ultimul si cel mai dificil de gasit lucru la o finta umana este sinceritatea.
Femeile sunt foarte atrase de oamenii originali. Daca nu te prefaci ca ai o viata interesanta e foarte bine. Fiind original inseamna ca te-ai acceptat pe tine si ca esti mandru de tine. Daca nu iti place ceva, atunci spune-o! Si sunt sanse ca si cealalta persoana sa faca la fel. Unul dintre cele mai atractive lucruri e sa vezi pe cineva original incantat de ceva, e contagios si oamenii vor vrea sa fie in jurul sau pentru a fi si ei asa de entuziasti.

Fii bucuros de viata ta, e singura pe care o ai!

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara