You are here: Home LifeStyle Replici si rutine de agatat in seductie

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Replici si rutine de agatat in seductie

Email Imprimare

O replica de agatat sau o rutina de agatat este un set de una sau mai multe proprozitii, pe care le-ai invatat si vrei sa le folosesti cand abordezi femei. In ziua de azi, se foloseste termenul de “replica de agatat” sau “rutina de agatat”, dar eu o sa folosesc cuvantul “rutina” ca sa fie mai simplu.

Rutinele pot contine o propozitie, mai multe sau chiar anumite parti dintr-o conversatie. Un exemplu de rutina ar fi:
TU: E ok daca o fata ii spune unui baiat ca e dragut?
EA: Bla bla bla.
TU: Te intreb, pentru ca un prieten de-al meu imi povestea cum prietena lui ii tot spune cat de dragut e in ultimul timp. Eu i-am spus ca relatia lor e cam pe sfarsite, dar el nu a crezut.
EA: Bla bla bla.
TU: Bla bla bla.

Rutinele sunt folosite foarte des in divertisment. Cei mai buni magiceni si comici folosesc rutine si improvizeaza foarte putin. Dar, la fel cum magicienii sau comicii folosesc rutinele pentru a uimi lumea sau pentru ai face sa rada, tot asa rutinele se pot folosi si pentru a aborda si a seduce femei.

DE CE SA FOLOSESTI RUTINELE?
Motivul principal pentru care e bine sa folosesti rutinele este ca sa obtii rezultatul dorit cand vorbesti cu o femeie. Fie ca este numarul ei de telefon, o intalnire sau e vorba de sex. Magicienii folosesc rutine ca sa uimeasca oamenii. Comicii folosesc rutine pentru a fi siguri ca publicul reactioneaza bine la show-ul lor.

Tot asa si tu poti folosi rutine, ca sa fii sigur ca, in general, conversatia cu femeia dorita va merge bine si ca sa eviti sa te respinga din start.

Toata ideea din spatele rutinelor este ca au fost INCERCATE SI TESTATE - s-a dovedit ca functioneaza.

Exista avantaje si dezavantaje cand folosesti rutine.

Avantajele sunt:

 • esti relaxat si ai mai multa incredere in tine
 • iti da posibilitatea sa analizezi si alte aspecte din game-ul tau
 • esti sigur ca ceea ce spui funtioneaza pentru ca a fost testat pe mai multe femei

Dezavantajele sunt:

 • devii rigid si, daca exagerezi pe termen lung cu rutinele, nu vei mai putea face fata situatiilor spontane
 • dupa ce ai trecut peste prima sau a doua intalnire cu fata si ai ajuns in faza de relatie, rutinele nu te mai ajuta
 • in unele cazuri, daca te descurci mai bine cu alte abilitati personale, rutinele nu sunt de mare folos

CUM FOLOSESTI CORECT RUTINELE

Foloseste structura de mai jos si o sa iti fie mai usor:
1. Cauta rutine create de altii sau creaza-ti singur rutinele.
2. Memoreaza-le.
3. Exerseaza, exerseaza, exerseaza.
4. Invata sa folosesti eficent rutinele.

1. Cauta rutine create de altii sau creaza-ti singur rutinele
In primul rand, ai nevoie de o rutina. Ar trebui sa ii intrebi pe cei care au succes cu femeile si mai ales pe cei care au succes cu femeile folosind rutine. Asta asigura faptul ca rutinele lor sunt bune si testate. O alta varianta este sa iti creezi propriile rutine (recomandat), dar asta doar dupa ce vei avea mai multa experienta.

Rutinele se dezvolta in doua moduri. Ori stai si te gandesti la un anumit lucru pe care vrei sa-l obtii de la o femeie si scrii pe o foaie de hartie cum o sa il obtii, ori asculti ce spun altii. Multe rutine au aparut cand cineva a spus ceva spontan si original. Asa ca au folosit acea rutina in repetate randuri, iar aceasta a devenit cunoscuta.

2. Memoreaza rutinele
Dupe ce ai o rutina buna, o memorezi. Pentru unii, asta inseamna sa se uite peste ea, pentru a-i tine minte structura. Se concentreaza doar pe punctele importante.

Altii o vor citi cu voce tare si vor vizualiza modul ei de folosire in club. Tind sa invete rutina cuvant cu cuvant. Nu conteaza ce metoda folosesti. Foloseste acea metoda care functioneaza pentru tine. Doar sa tii minte ca nu trebuie sa fie perfect. Acesta este doar primul pas.

3. Exerseaza
Nimeni nu memoreaza o rutina, vorbeste cu o femeie si are succes din prima. Acum este momentul cand te duci si “exersezi” rutinele. Trebuie sa le folosesti in multe conversatii cu femei pana cand incepi sa te prinzi, pana cand incepi sa primesti rezultatul dorit.

Foarte important este modul in care spui o rutina. Daca nu o spui cum trebuie, nu vei avea succes. Dar fii fara griji: atunci cand “exersezi” o rutina, inveti automat si modul in care ea trebuie spusa pentru a avea succes. Sincronizarea, tonalitatea vocii, limbajul trupului - toate vor deveni mai naturale pe masura ce exersezi.

De tipul rutinei depinde cat de mult iti trebuie sa ti-o internalizezi. Unii trebuie sa repete rutina cam de 10 sau 20 de ori pana cand o stapanesc perfect.

Unii folosesc si alte rutine, in timp ce vor sa exerseze una anume. Asa ca poti folosi 30% din rutinele pe care vrei sa le exersezi si 70% din rutinele pe care le stapanesti deja. Acesta este un mod bun de a exersa alte rutine, in timp ce folosesti rutinele pe care le stapanesti.

4. Invata sa folosesti eficent rutinele
Daca exersezi rutine, o sa ramai surprins de cat de eficiente pot deveni, de rezultatele obtinute si mai ales de impactul pe care il are la femei. De aceea, cand intalnesti acea femeie speciala pe care ti-o doresti foarte mult, FOLOSESTE NEAPARAT rutina pe care o stapanesti deja. NU INCERCA CEVA NOU, indiferent de cat de interesanta ti se pare rutina.

AR TREBUI SA FOLOSESTI RUTINELE?
Mi-am dat seama ca este foarte bine sa folosesti rutine daca esti un incepator. Asta te ajuta la evolutia ta.

 • Esti mai relaxat cand te duci sa abordezi femei.
 • Te concentrezi si pe alte lucruri: limbajul trupului, tonul vocii etc.
 • Te ajuta sa ai rezultate mai rapid, ceea ce te va motiva instant.

RECOMAND sa nu mai folosesti rutine dupa ce ai inceput sa le stapanesti, deoarece te vei afla in situatii in care, indiferent de cat de multe rutine stii, ele nu te vor ajuta. Si, cum multi barbati vor sa aiba o relatie de luna durata cu o femeie (LTR), nu vor mai putea folosi rutine dupa ce obtin acest lucru (acum trebuie sa isi foloseasca abilitatile personale).

E mai important sa lucrezi la personalitatea ta daca te gandesti sa intri curand intr-o relatie.

Iar pentru unii incepatori nu este recomandat sa foloseasca rutine. Daca ai una din urmatoarele calitati, ar fi bine sa sari peste rutine si sa te concentrezi pe alte aspecte legate de improvizatie.

Esti vorbaret? Ai carisma? Esti amuzant, distractiv? Ai incredere in tine in situatii sociale si esti sociabil in general?

DACA ESTI, atunci mai mult ca sigur ca esti extrovertit. Asta inseamna ca esti deja vorbaret si relaxat cand vine vorba de a interactiona cu alte persoane. In cazul acesta, e recomandat sa sari peste rutine si sa iti dezvolti un game bazat pe improvizatie.

Fie ca te hotarasti sa folosesti rutine, fie ca vrei sa improvizezi mai mult, important este sa treci la actiune.

 

 • Contact

 • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara