You are here: Home LifeStyle Scapa de frica de abordare part II

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Scapa de frica de abordare part II

Email Imprimare

fear2Poate chiar primul pas sa intelegi interactiunile sociale este de a porni o conversatie. Daca nu poti face lucrul acesta este ca si cum vezi oportunitatea dar nu faci nimic sa se intample cu adevarat ce vrei. Desi am mai vorbit despre frica de abordare in articolele trecute vreau sa mai adaug 10 metode simple sa scapi de frica de abordare:

 

 

 

1.Comporta-te ca si cum ar fi un joc. Dupa ce interactiunea e gata, apasa butonul de reset, si incearca din nou. Vei aprofunda din ce in ce mai mult de fiecare data cand apesi butonul de reset. Un joc e distractiv, esti acolo sa te distrezi, iar reactiile celoralti oameni din jurul tau nu sunt asa de importante.

2. Sa nu te gandesti la rezultat. Pentru unii ajuta mindsetul acesta, iar pentru altii sa ia lucrurile ca pe o provocare cu ei insisi e un boost pentru a ajunge mai departe.

3. Fa seturi de incalzire. Te ajuta sa intrii efectiv in starea de sociabilitate. In general dupa ce deschizi trei grupuri de oameni cu care poti vorbii cam despre orice esti incalzit si pregatit sa abordezi grup de tipe. Raspunsurile lor nu sunt prea importante deci poti vorbi despre lista ta de cumparaturi sau chiar sa testezi lucruri noi sa vezi cum functioneaza. Pe langa seturile de incalzire se pot gasii chiar tipele care iti plac tie, astfel din discutia ta te poti rupe si foarte simplu poti sa initiezi o conversatie cu tipa de alaturi.

 4. Adopta credintele pozitive. Sa ai un set de credinte pozitive despre tine e excelent, despre femei in general, despre cum interactiunea poate merge, va colora fiecare interactiune. Poti modifica vechile credinte care te limiteaza cu ajutorul tehnicii de reframing. De exemplu o credinta limitativa poate fi ‘arata prea bine pentru mine, nu o merit!’. Prin reframing, adica vizualizand si simtind in sinea ta vei modifica credinta in ceva de genul ‘stiu ca acestei fete ii va fi drag sa ma cunoasca mai mult’.

5. Foloseste tehnici de vizualizare mentala. Vizualizarea, meditatia, si exercitiile care iti dau un boost al starii sunt excelente. Vei fi ca un cantaret care intra pe scena dupa ce a facut ceva exercitii inainte.

6. Ia lucrurile cu pasi marunti. Pentru acei dintre voi care sufera de frica coplesitoare e excelent sa ia lucrurile incet si pas cu pas. Asta poate include experimente sociale mici pentru a vedea reactiile oamenilor din jur. Alte exercitii ar putea fi: salutul persoanelor necunoscute pe strada, cererea de directii, sau pur si simplu sa intrebi ‘ce mai faci?’.

7. Cauta noi locatii. Sa simti un nivel de anxietate este normal in situatii noi sau medii noi necunoscute, este sistemul nostru defensiv, este ca un antivirus si e normal pentru organismul nostru uman sa creeze unele stari. Cea mai buna cale de a avea grija sa treci mai usor peste asta este sa ajungi sa fi mai confortabil in aceste situatii.

8. Distruge presiunea sociala. Uneori poti simtii cum majoritatea persoanelor dintr-o incapere se uita la tine, se holbeaza, si stii ce, asta se intampla de obicei cand vorbesti cu cea mai sexy tipa din incapere. Sa faci lucruri cat mai des sa te obisnuiesti cu presiunea sociala poate fi un exercitiu interesant sa mai rupi unele bariere.

9. Sa sti ce sa spui. Daca sti despre ce poti sa vorbesti, reducand poate chiar exponential nivelul de incertitudine poate sa te ajute enorm la abordari. Fie ca mergi indirect, fie direct este mult mai bine daca ai o structura pe care sa o poti folosii la nevoie.

10. Da-ti feedback. La finalul sesiunii de abordari, lasa-ti un moment de relaxare in care sa-ti dai feedback, poti chiar sa iti faci un field report http://pickupmaster.ro/lifestyle/94-puterea-perceptiei-in-field-report

 

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara