You are here: Home LifeStyle Suntem doar prieteni, nimic mai mult!

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Suntem doar prieteni, nimic mai mult!

Email Imprimare

friend-zone_1Rupe bariera ‘suntem doar prieteni, nimic mai mult!’

Am vazut ce se intampla in jurul meu, multi dintre prietenii mei au trecut sau sunt inca in zona de ‘suntem doar prieteni’ si chiar daca faci eforturi supraomenesti sa treci de zona aceasta, vei fi clasificat in continuare doar un bun prieten.

 


 

NU EXISTA PRIETENIE INTRE O FEMEIE SI UN BARBAT!  Foarte simplu si direct iti spun asta! 

Sti ca te place altfel nu ati mai fi prieteni, asai ? Dar hai sa-ti spun adevarul, ea te place ca pe un prieten. Oricat de mult ai avea fantezii despre voi doi impreuna, sunt sanse extrem de mici sa te placa ca pe un iubit. Evident exista o usa de scapare, dar cum se intampla de multe ori e foarte greu sa gasesti cheia potrivita sa o deschizi. Daca tu crezi ca te place doar ca pe un prieten atunci inseamna foarte evident chiar acest lucru.

Problema este ca defapt lipseste un lucru important in relatia voastra pentru a evolua la tipul de relatie romantic. Acest lucru important este numit ‘atractie chimica’. Este defapt scanteia care te ajuta sa treci peste bariera de doar prieteni.

Ok am stabilit ce se intampla. Cum treci peste bariera ?

Ridici bariera, spunandu-i intr-un mod non-agresiv ca esti un barbat. Tu nu esti doar un prieten, tu ai in tine sange de barbat. Iar un barbat se comporta ca un barabat!

Mai jos vreau sa dau cateva idei sa-i arati ca esti un potential partener.

 

Foloseste-te de factorul de gelozie. Este o unealta foarte puternica asa ca ai grija sa nu abuzezi si sa nu o faci intr-un mod prea evident. In sensul ca ii arati intr-un mod interesant o scena din viata ta in care ea isi poate da seama cum ar fi daca ati fi iubiti. Poti sa iti verifici mesajele de pe telefon in timp ce ea este in preajma, facand si comentarii despre cine te cauta, poti sa razi in hohote, orice ii poate atrage atentia. Cand ea pare interesata, fi misterios si spune-i, ‘e doar o tipa cu care ma intalnesc’. Cand nu stie clar ce se intampla lucrul acesta o va deranja si va devenii geloasa.

 

Incepi usor sa escaladezi fizic dar intr-un mod foarte light, gentil, non-agresiv. De exemplu in timp ce o conduci spre usa, o poti atinge usor pe spate sau chiar pe incheietura mainii. Daca o faci intr-un mod care sa nu fie catalogat ciudat, va fi in final foarte sexy.

 

Cheam-o la tine si fa o scena romantica, lumanari, mancare buna, muzica buna. Si cand vine momentul sarutului poti sa te comporti ‘playing hard to get!’ folosind chiar si tehnici de inversare a rolurilor.

 

Daca nici acestea nu functioneaza poti incerca urmatoarea tehnica: draga tu ma cunosti cel mai bine, ma gandeam ca ai putea sa-mi faci cunostinta cu una din prietenele tale cu care crezi ca m-as potrivii.

 

Fi pozitiv si fa lucrurile sa se intample. Pace!

 

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara