You are here: Home LifeStyle Intalnirile si Banii

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Intalnirile si Banii

Email Imprimare
money_dating

Sunt sau nu sunt banii importanti cand vrei sa iesi la o intalnire? Discutam zilele trecute cu mai multe persoane despre treaba asta si am ajuns la multe concluzii, banii sunt si nu sunt importanti pentru a avea langa tine o tipa interesanta. Ciudat?

 

De ce sunt importanti? Pentru ca iti dau posibilitatea sa iesi in locuri fancy unde poti chiar sa accesezi tipe high status.

De ce nu sunt importanti…?

Am un prieten care efectiv nu prea o ducea bine cu banii si isi dadea intalniri doar in parcuri, plimbari, plimbari si iar plimbari, efectul final era aproape acelasi, tipele ajungeau sa il placa.

Daca in mod constant te intalnesti cu mai multe tipe, banii pe care ii cheltuiesti pot sa te aduca la faliment  ex: faci cinste de fiecare data: bauturi scumpe, mancaruri la restaurante, taxi etc.

Doar daca sti ca ai intalnit o tipa cu care iti doresti o relatie de lunga durata exista niste reguli pe care le poti avea in minte cand iesi la o intalnire.

 

Eu de obicei incerc sa merg la o cafenea sau un bar linistit, unde pot vorbii, fara prea multa lume in jur. Ca sa-mi fie lejer trebuie sa fie cat mai aproape de locul unde locuiesc, nu vreau sa fie foarte fancy dar nici foarte ieftin. Cand vine timpul sa comandam imediat spun: ‘Primul rand il fac eu!’.

Exista cateva motive pentru asta. Primul este ca nu vei cumpara tu totul toata noaptea. Plus ca este atragator pentru ea. Nu arata ca esti insistent sau ca vrei sa o impresionezi cumparandu-i afectiunea.

 

Al doilea motiv este ca imi pot da seama in felul acesta care sunt tipele cool si care nu sunt cool. Fata trebuie sa fie cam incuiata sa nu faca cinste al doilea rand.

Fiecare dintre noi ne putem permite un rand de bauturi, oricat de prost am sta cu banii.

Foarte atragator pentru mine ar fi ca o femeie sa fie sincera si sa-mi spuna… ‘uite fa tu cinste… dar uite eu stau cam prost cu banii, insa te pot invita zilele acestea pe la mine la o cafea / prajitura / un pahar de vin/ sa ma revansez’.

 

Daca nu este prietena ta sau in mod regulat nu dormiti unul la casa celuilalt, nu e bine sa mergi cu ea la cina. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te apuci sa iei o carte de bucate si sa devii inventiv. Poti chiar sa o implici sa te ajute, facand lucruri impreuna o sa creeze o conexiune tu-ea foarte puternica.


Unele dintre cele mai bune lucruri din viata sunt GRATIS ! La fel se poate spune si despre o experienta unica. Imagineaza-te iesind la un picnic, luand pranzul cu o sticla buna de vin intr-un parc mai izolat, apoi ciocnind paharele in cinstea unei intalniri perfecte.

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara