You are here: Home LifeStyle Inainte de a deveni pickupmaster

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Inainte de a deveni pickupmaster

Email Imprimare

Majoritatea barbatilor se comporta la fel. Cativa sunt naturali. Iar noi restul am invatat cum sa avem succes cu femeile.

Style (aka Neil Strauss, guru in seductia femeilor) spunea:

“Un AFC este un tip bland, care nu are cunostinte despre “PU” si nu stie ce anume le atrage pe femei la un barbat. Are obiceiul de a implora femeile, avand o personalitate “moale” in preajma tipelor cu care nu a facut sex.”

De fapt, pe buna dreptate, majoritatea barbatilor au un comportament asemanator unui AFC, insemand ca, din punct de vedere social, ei se descurca de minune. Un AFC cumpara flori fetelor atunci cand le invita la o cafea, isi manifesta imediat interesul fata de ele, din cinci in cinci minute le complimenteaza pentru felul cum arata, le suna in fiecare zi de macar 2-3 ori si, uneori, le cere in casatorie dupa prima partida de sex.

Intr-adevar, un adevarat gentleman. Reversul medaliei este ca, in schimb, nu obtine atentia tipei pe care o doreste atat de mult. Ea se plictiseste repede, fiind atat de previzibili in comportamentul cu ea, incat sansele de a avea o relatie romantica impreuna scad dramatic. Atunci cand se intampla asta, femeia evita sa se mai intalneasca cu domnul “gentleman”, chiar nu ii mai raspunde la apeluri telefonice disperate, refuzand sa mai comunice cu el.

In acest moment, in cele mai multe cazuri, se formeaza o fixatie pentru acea tipa, ajungandu-se practic la o obsesie. In comunitatea de seductie, “boala” de care sufera se numeste One-itis. Simtomele acestei “boli” se manifesta prin credinte limitative de genul: “nu o sa intalnesc niciodata o alta fata ca ea” sau “e diferita de toate celalalte tipe”. Practic, barbatul renunta la a se mai gandi la o posibila relatie romantica cu o alta tipa si, in curand, devine cel mai bun amic al ei, incercand sa-i demonstreze de fiecare data calitatile lui ca si barbat. Continuarea o stim cu totii, pentru ca macar odata in viata fiecare dintre noi a ajuns in situatia asta.

Din perspectiva femeilor, acesta este un comportament total neatragator, asa ca va invit sa vizionati filmulteul de mai jos, si sa constientizati care este defapt realitatea femeilor foarte frumoase.

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara