You are here: Home LifeStyle Forta ta interioara

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Forta ta interioara

Email Imprimare

Te-ai gandit vreodata de ce anumiti oameni au totul si tu crezi ca niciodata nu o sa ai acele lucruri sau acea viata?

Sa vedem ce au ei si tu nu ai.

Incearca sa stai cat mai aproape de acele persoane pe care tu le admiri si precum care ti-ai dori sa ajungi si analizeaza perceptia lor despre viata in general. Cu siguranta isi fac remarcata prezenta din momentul in care intra intr-o incapere. Credeti ca intotdeauna au fost asa. Raspunsul e unul foarte simplu: NU. Cand ne nastem, toti avem la indemana acelasi lucru, adica vointa, care e cel mai important lucru in a progresa. Nu am stiut de la bun inceput cum sa stam in picioare, cum sa mergem, cum sa vorbim, ce sa vorbim si mai ales cum sa ne comportam. Pe parcursul cresterii noastre, au intervenit alte persoane care sa ne invete toate aceste lucruri, dar toate acestea prin perceptia lor despre viata.

Din acest motiv, fiecare am avut anumite limitari preluate mai intai de la familie, apoi din colectiv. Ulterior, am ajuns la o varsta la care puteam sa luam decizii proprii si sa ne ghidam dupa perceptiile noastre. Marea majoritate a oamenilor se lupta pana cand au in viata lor un anumit confort care sa-i multumeasca partial. Aici cei mai multi clacheaza. Ce credeti ca fac persoanele pe care le admirati? E foarte simplu - ei continua pana cand reusesc sa-si creeze lumea lor. Pentru a avea in exterior ceea ce iti doresti, incepe cu a-ti dori in interiorul tau si comporta-te ca si cum ai avea acele lucruri; o sa vezi cum tot ce e in jurul tau o sa se schimbe. Tot ceea ce isi poate dori o persoana e sa aiba bani, dragoste si sanatate. Din perspectiva noastra, a barbatilor, cel mai greu e sa putem avea langa noi o femeie frumoasa cu care sa avem o relatie stabila si care sa ne implineasca in segmentul vietii noastre numit viata sentimentala.

Pana si Sigmund Freud, care a fost unul dintre cei mai buni psihologi ai lumii, a spus : "Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund, in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: ce vrea o femeie?" Femeile au mai multe lucruri in comun decat lucruri diferite, iar pentru cei mai multi barbati o femeie este ca un puzzle care-ti da creierul peste cap, iar mare parte din comportamentul lor nu are sens deloc pentru noi barbatii. Doar un lucru e sigur si acela e ca toate femeile gandesc diferit de barbati si ca toate femeile vor lucruri diferite fata de barbati. Sa comparam diferentele de interes ale barbatilor fata de femei. Te-ai gandit vreodata care e distractia intr-un grup de femei in comparatie cu cea dintr-un grup de barbati? Femeile se uita la telenovele si citesc romane de dragoste, iar barbatii se uita la sport si citesc ziarele.

Oare ce gasesc femeile interesant in telenovele si romane de dragoste si de ce sunt asa de atrase de ele, iar barbatii nu gesesc in asta nimic atractiv? Raspunsul este unul simplu: creierul femeilor este calibrat in alt mod decat cel al barbatilor. Daca vrei sa poti vorbi aceeasi "limba" cu femeile, atunci va trebui sa te exprimi intr-un mod pasional cand dialoghezi cu ele. In general, majoritatea barbatilor nu se pricep la asa ceva, asa ca poti incepe prin a asculta ceea ce ea iti spune si prin a-ti arata interesul fata de acele lucruri.

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara