You are here: Home LifeStyle Curaj irefutabil

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Curaj irefutabil

Email Imprimare

curaj_irefutabil

O problema pe care o intalnesc la fiecare student de-al meu sau de fiecare data cand intalnesc o persoana din comunitatea de seductie este aceea ca tot timpul gasesc scuze pentru orice, scuze sa nu abordeze, scuze ca sunt singuri si ca nu au pe cineva care sa-i indrume, scuze, scuze si iar scuze.

 

Am avut aseara intalnirea clubului BeSocial unde am vorbit despre Curaj in seductie si in viata de zi cu zi si mi-am dat seama de niste lucruri pe care vreau sa vi le impartasesc si voua.

Curajul este opusul fricii. Iesind din zona de comfort, poti ajunge in zone critice care pentru unii pot reprezenta blocaje, iar pentru altii pot fi suturi in fund pentru a atinge obiectivul.

Poate fi infricosator, uneori chiar terifiant, de aceea - instinctiv - pastram zona de comfort; dar, pe de alta parte, cand pastram aceasta zona se intampla ca persoana sa ajunga la o alta zona si mai grava, zona de frustrare, care se adanceste si se adanceste.

Acum, daca rupem aceste bariere de comfort, si devenim cu adevarat sociabili in mod constant, vom atinge succesul in mod garantat. Cum facem asta? Vezi mai jos.

Ce se intampla? In mintea ta se formeaza o voce, o vom denumi vocea interioara. Imagineaza-ti un dracusor sau un inger care iti spune sa faci asta si asta. Prin exercitiu, poti reduce vocea asta atunci cand este necesar. Incearca sa distorsionezi vocea dandu-i un volum mic si o voce a la Donald Duck atunci cand aceasta iti pune piedici sa actionezi.

De exemplu, vezi femeia de care esti atras. Vocea ta interioara va spune: - Nu te duce la ea ca nu e pentru tine! Acum aplica ce te-am invatat mai sus si actioneaza!

Noteaza experientele in agenda ta / jurnal.

Alte scuze, intalnite frecvent:

Nu sunt destul de bogat.
Sa mergi pe strada si sa abordezi este gratis.

Nu sunt destul de atragator.
Cat de atragator esti tu este determinat de limbajul trupului in principal, lucreaza la asta si fa sport.

Femeile nu sunt destul de atragatoare.
Gandeste-te ca atunci cand faci abordari, lucrul acesta va fi masurat in puncte de experienta. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Iesi la abordat !

Am frica de abordare, ar trebui sa beau ceva inainte sa scap de ea?
NU, NU si NU, e momentul perfect sa o faci acum, dar fara alcool. Abordeaza!

Exista moduri si moduri de gandire, multi vad inceputul, vad anumite modele si imediat dau o idee geniala care, pusa in practica, va aduce succes. Dar aici intervine si o problema: vezi inceputul, vezi finalul glorios, dar nu-ti dai seama ca, de la inceput si pana la final, exista un continut, exact ca intr-o poveste, este vorba de calatoria pe care trebuie sa o faci, o calatorie plina de intamplari interesante, fara de care nu poti ajunge la un final fericit al vietii tale.

Nimic in viata nu vine usor.

Ca si orice comportament din viata noastra, arta seductiei poate fi invatata, poti deveni un maestru avand rabdare si luand lucrurile treptat.

De exemplu, eu sunt la inceput: azi citesc openere; apoi, spre seara, ies si incerc cel putin 20 de deschideri; maine la fel, iar peste 4-5 zile mai adaug material la ce am invatat pana atunci.

Incearca sa imbini sentimente de bucurie, placere atunci cand faci ceva ce poate nu e placut pentru tine. Asuma-ti riscul de a fi diferit!

Inca un mod bun de a face treaba este sa-ti setezi anumite obiective in viata, pentru a sti exact in ce directie te indrepti.

Continuand, testand si exersand, ajungi fara sa-ti dai seama intr-un punct in care o sa ai succes real cu femeile, unde vei fi doar tu, o persoana interesanta, fara materiale invatate.

Porneste de la premiza NU EXISTA ESEC, EXISTA DOAR FEEDBACK!

CURAJ!
Andreas

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara