You are here: Home LifeStyle Escaladarea catre sarut

Articole PUM

Pre
Te-ai gandit vreod...
Pilula magica pent...
Cu siguranta ni s-...
Majoritatea barbat...
Te-ai hotarat sa i...
curaj_irefutabil
O problema pe care...
Jocul incepe inain...
Intodeauna trebuie...
AFC - Average Frus...
soul
Obiectivul este sa g...
Candva, cautam un st...
Ce inseamna sa fii b...
Majoritatea femeilor...
Daca stii cum sa atr...
nu_ai_gasit
Cand barbatii ince...
O replica de agatat ...
Imbunatatirea limb...
La fel cum tu iti do...
Trebuie sa inteleg...
Te intrebi la ce ma ...
aprch
De obicei, femeia ca...
CHELNERITA_WAITRESS
Tu: ‘Cred ca est...
stand_back_square_0
Chiar daca aduni toa...
fear2
Poate chiar primul p...
friend-zone_1
Rupe bariera ‘sunt...
money_dating
Sunt sau nu sunt b...
BetterLuckNextTimeALifetimeOfLearning
Maine…data viitoar...
Limitless
Am vazut un film foa...
heart-break-up1
Tot timpul e prea ...

Escaladarea catre sarut

Email Imprimare

Intodeauna trebuie sa treci usor peste un posibil refuz, trebuie sa escaladezi fizic (kino), chiar daca crezi ca ai sanse de refuz, si trebuie sa fii total confortabil cu asta, sa demonstrezi ca ai trasaturi atractive. Trebuie sa faci lucruri care sunt jucause, subtile si care totusi denota senzualitate si sexualitate. Pentru asta ne folosim ochii, limbajul corpului, comunicarea.


Cand faci o escaladare fizica (kino), ii atingi umarul, fata, sau te pregatesti de sarut, important este sa observi reactiile fetei si sa te calibrezi in functie de asta. Gandeste-te ca tot ce se intampla are o scara de la 1 la 10, 0 fiind deloc sexual cu ea, iar 10 cand esti foarte intim cu ea, chiar inainte de a o saruta, in momentul de maxima tensiune. Cand vorbesti, poate stai intr-o pozitie bine ancorata pe ambele picioare, mainile gesticuleaza usor, nu mai mult de inaltimea coatelor, faci contact vizual fara a-ti modifica tonalitatea si miscarea corpului. Cum escaladezi? Important este ca atunci ca sunteti numai voi doi, sa scazi nivelul vocii, dandu-i o tenta mai joasa, masculina, seducatoare, o privesti cateva secunde in ochii, introduci pauze, te aproprii ca si cum ai saruta-o, chiar si daca ea vorbeste despre job, prieteni, intamplari etc.

Tu pari cool si relaxat si nu o sperii deoarece proiectezi incredere si o faci sa vrea sa te urmeze. Nu vorbi cu ea ureche in ureche, deoarece astfel pierzi contactul vizual si curand se pierde si tensiunea sexuala. Cel mai bine este sa apleci capul putin, dar sa pastrezi contactul vizual. Vei face ca un du-te – vino, pe o parte si cealalta a obrazului, poti chiar sa ii dai un pupic mic pe obraz. Ideea este sa iti folosesti tot corpul. Si totul trebuie sa se intample natural si fara sa grabesti lucrurile, ca si apa care se incalzeste gradual pana la puctul de fierbere.

Poti sa fi jucaus; spre exemplu, poti sa te prefaci ca nu auzi ce zice si astfel sa escaladezi fizic si mai mult, avansezi spre ea si intri gradual in zona ei de confort. Daca vrei sa creezi o conexiune si mai puternica, uneori e ok sa rupi raportul intentionat, exact cand ea povesteste, poti intoarce privirea spre o zona indepartata a clubului si sa faci un salut din mana ca si cum ai cunoaste pe cineva din zona aceea.

Poti incerca "proiectarea in viitor", sa ii stimulezi imaginatia despre lucrurile ce le puteti petrece impreuna in viitor. De exemplu, introduci in discutie o poveste de genul: "Stii, tocmai ce mi-am amintit, este un loc foarte interesant in orasul asta, s-a deschis o terasa foarte faina in centru (daca e vara), un loc minunat, sigur ar trebui sa mergem acolo vreodata, am putea sa bem bautara ta preferata..", ai prins ideea. Sau "Stii ce? Parintii tai nu o sa ma placa niciodata, pentru ca o sa ma vada exact ca pe un baiat rau. Cum sa facem sa trecem peste nenorocirea asta? Stiu, cred ca cel mai bine ar fi sa fugim pe o insula si sa ne facem propria noastra coliba."

Poti folosi porecle ("ingerasul meu spatial"), vorbeste cu ea ca si cand v-ati cunoaste de o gramada de vreme, asta va da o nota de incredere, te va ajuta sa ecaladezi mult mai usor: "Draga, ne cunoastem de exact 2 minute si chiar am senzatia ca vreau sa te protejez, sa te iau in brate si sa-ti spun toate lucrurile care iti plac tie." Apoi zambeste ca si cum nu ai vorbi serios cu ea. Lucrul acesta o va face sa isi doresca cu adevarat ce i-ai spus.

Escaladarea catre sarut trebuie sa fie intotdeauna graduala, fara sa grabesti lucrurile, trebuie sa fii relaxat, si sa fii atent la semnalele ei, iar in functie de asta te calibrezi. Poate e nevoie sa grabesti procesul sau poate e nevoie sa revii un pas pana in momentul in care ea era confortabila cu atingerea ta, ca mai tarziu sa incerci sa escaladezi mai departe.

 

 

  • Contact

  • Social Skills Team

Ne poti contact folosind informatiile de mai jos!
Adresa: 300194 Timisoara, Str. Remus nr. 9
Telefon: -
Email: contact@pickupmaster.ro
 Website: www.pickupmaster.ro
Echipa care te insoteste (Sniper, Thunder, Directoru, Andreas si Eros) care te insoteste pe drumul spre succes si satisfactii are ca si experienta cumulata aproximativ 5000 de ore de training atat indoor cat si in field si multiple specializari in domenii conexe: NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup si facilitare, hipnoza si training motivational.

Ultimile noutati

Popular

Pickup Master & Twitter

web design timisoara